About me header image

Wat is Airbrush?

Airbrush is een pistooltje dat werkt op luchtdruk, waardoor er een fijne mist van make-up over het gelaat en/of handen wordt verneveld. Het resultaat is vederlicht en toch dekkend. Het is ook veegvast, dus u kunt uw dierbare zonder problemen aanraken. Doordat de huid niet aangeraakt hoeft te worden door vingers, kwastjes of sponsjes is dit ook zeer hygiënisch. Ook waarbij de huid zeer teer is en loslaat, denk bijv. aan drenkelingen is dit een uiterst goed instrument. Het is een zeer gespecialiseerde techniek, waarbij steeds nieuwe ontwikkelingen gaande zijn. Ik zorg er dan ook voor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen.

Tool kit

De Techniek

Ik werk met hoog gepigmenteerde en professionele producten zoals Temptu, Dinair en Make-up Studio. Er zijn vele verschillende kleuren beschikbaar die ook nog met elkaar gemengd kunnen worden waardoor alle huidskleuren te maken zijn. Ook werk ik met complementaire kleuren die soms onder de huidskleur aangebracht moeten worden voor een beter dek resultaat. Ik ben erg blij met deze techniek omdat ik er erg mooie natuurlijke resultaten mee behaal en dat de kist eigenlijk nooit meer gesloten hoeft te worden.

Toepassing

Bij milde of ernstige verkleuringen, schaafwonden of andere wondjes die gecamoufleerd dienen te worden. Om de bleke huidskleur weg te werken, het gehele gezicht of bepaalde plekken. Om een mooie beauty make-up te geven.